Sporting A organiseert wandelvoetbal in Antwerpen

Senioren die graag een balletje trappen, maar die fysiek niet meer zo sterk zijn, kunnen voortaan in Merksem wandelvoetbal spelen. Ook voor ouderen is het immers belangrijk om in beweging te blijven. Inschrijven om gedurende 8 weken wandelvoetbal te leren in Merksem of Hoboken, van april tot juni, kan via de website van de stad Atwerpen. Daarnaast is er ook een gratis proefsessie op 5 april in Deurne.

Wandelvoetbal is vergelijkbaar met voetbal. Anders dan bij voetbal is dat je niet mag lopen, de bal niet boven heuphoogte mag spelen en geen contact met de tegenstander mag maken.

In Merksem kunnen sportievelingen 8 donderdagen terecht vanaf 14 april. In Hoboken kunnen geïnteresseerden kennismaken met de sport gedurende 8 dinsdagen vanaf 12 april.  Het spelplezier staat voorop. Na een opwarming en enkele oefeningen spelen de deelnemers onderling een wedstrijdje.

Wie van tevoren al eens van wandelvoetbal wil proeven, kan naar de gratis proefsessie komen in Deurne (5 april). Op 3 mei kunnen nieuwsgierigen de sport ook ontdekken in Berchem tijdens de Beweeg Mee-dag. Klik hier voor het overzicht van de sessies.

Praktisch

  • 8 weken wandelvoetballen
  • Hoboken en Merksem:
    • dinsdag van 12 april tot en met 7 juni (niet op 3 mei) van 15 tot 16 uur bij RVC Hoboken, Lumbeeckstraat 161, 2660 Hoboken
    • donderdag van 14 april tot en met 9 juni (niet op 5 mei) van 9.30 tot 11 uur in het Jef Mermansstadion, Terlindenhofstraat 211, 2170 Merksem
  • 16 euro voor 8 lessen
  • Inschrijven voor de sessies en meer info over de proefsessie en de Beweeg Mee-dag via www.antwerpen.be/wandelvoetbal

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.