Vrouw (30) geraakt door bus op de Bredabaan

Een 30-jarige vrouw is dinsdagmiddag lichtgewond geraakt na een aanrijding met een bus op de Bredabaan. Het slachtoffer wou de trambedding oversteken toen twee bussen naderden. De buschauffeur probeerde de vrouw nog te waarschuwen door te claxonneren maar het slachtoffer merkte de bussen te laat op. De voorste bus remde bruusk maar de bestuurder kon een botsing niet meer vermijden. De voetganger wandelde tegen de bus en raakte de zijkant ter hoogte van de voordeur. Het slachtoffer verkeerde niet in levensgevaar en werd overgebracht naar het Stuivenbergziekenhuis voor verzorging. De tweede bus kon op tijd remmen en vermeed zo een aanrijding met de andere bus. De politie kwam ter plaatse en regelde het verkeer om file te vermijden.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.