Brand Groenendaallaan

Donderdag brak in de vooravond brand uit in een flat aan de Groenendaallaan, in het deel 2030 Antwerpen (Luchtbal). De eerste ploegen van de politie die ter plaatse kwamen, zagen de vlammen van het balkon op de vijfde verdieping overslaan naar dat van de zesde. De brandweer is meteen gestart met het vuur te blussen. Alle bewoners moesten het gebouw met acht verdiepingen voor de veiligheid verlaten. Om 18 uur was het vuur onder controle. Nadat de brandweer de gangen goed verlucht had, mochten alle bewoners opnieuw naar binnen. De brand is vermoedelijk ontstaan op het terras van de vierde verdieping. Daar zou een stroomkabel vuur gevat hebben, waardoor de terassen van de vijfde, zesde en zevende verdieping brandschade opliepen. Een inspecteur van de politie had te veel rook ingeademd en is voor controle naar het ziekenhuis overgebracht.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.