Merksemse vzw Knibbels ontvangt toelage in kader van Werelddierendag

Naar aanleiding van Werelddierendag verleent het district Merksem jaarlijks een toelage aan een vereniging die zich inzet voor dierenwelzijn in Merksem. Dit jaar wordt de toelage toegekend aan de vzw Knaagdierenopvang Knibbels.

Het districtsbestuur gaat zelf op zoek naar initiatieven of verenigingen die op het grondgebied van het district actief zijn en zich inzetten voor dierenwelzijn. Vzw Knibbels vangt knaagdieren op en zoekt voor hen een nieuwe thuis. Aan zieke of oude dieren geeft de vereniging een permanente thuis. Met deze toelage wil het district de inzet van de vrijwilligers van vzw Knibbels erkennen, belonen en in de kijker plaatsen.

De vorige jaren konden de Coördinatie Antwerpse Dierenbescherming vzw, het Vlaams Opvangcentrum voor vogels en wilde dieren en vogel- en dierenbescherming SOCIO vzw Deurne onder meer op ondersteuning van het district rekenen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.