Olse Merksem handbal

Fiqas Aalsmeer – OLSE Merksem   22 – 30

Merksem zorgt voor verrassing van de dag !

Merksem schiet het best uit de startblokken en Robin Boomhouwer laat al dadelijk zien dat hij nog steeds kan wat hij in Aalsmeer geleerd heeft. Vanuit een ijzersterke verdediging bouwt OLSE Merksem gestaag aan een voorsprong. Na 5 minuten 2 – 4 met een weer outstanding Mike Tadey in doel lopen we verder weg 3 – 6 na 10 minuten. Zelfs ondertal kan ons niet deren want de Merksemse trein dendert voort. Via Simon Van Den Bergh met enkele assists naar 7 -12 na 20 minuten en alweer Dennis Thijs bracht ons over 9 – 15 naar een ruststand van 10 – 17.

De tweede helft begon als de eerste, Merksem op kruissnelheid ditmaal met de handtekening van Dennis Thijs. Sten Dielen hield zijn verdediging in het gelid en toonde dat hij nog snel is ook met enkele quick breaks. Onze meegereisde supporters begonnen te dromen en gelukkig zijn sommige dromen geen bedrog. Robin Boomhouwer voelde zich in Aalsmeer als een vis in het water en ook Dimitri Van Den Hoed toonde zich aan de selectieheer van het Nederlandse Team. Met nog 20 minuten te gaan was de buit zo goed als binnen met 12 – 22 op het scorebord. Van Luc Vercauteren kreeg iedereen nu speelgelegenheid Aalsmeer kon hier even van profiteren 18 – 26 met nog 10 minuten op de klok maar 5 minuten later stond er opnieuw de 10 puntenkloof 20 – 30. Met een feestend Merksem op het veld kon de thuisploeg de eindstand nog wat milderen tot 22 – 30.

OLSE: Dennis Thijs 10,Dimitri Van Den Hoed 8,Robin Boomhouwer 5,Wouter Sas 3,Simon Van Den Bergh 2,Sten Dielen 2.

Guido Hens

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.