Werken in Merksem

Rioleringswerken kruispunt Overhout – Maantjessteenweg

Na de rioleringswerken op het kruispunt Maantjessteenweg met Lambrechtshoekenlaan voert rio-link werken uit op het kruispunt Overhout-Maantjessteenweg. De werken duren ongeveer 1 week. 

Rio-Link verbetert het rioleringsnetwerk en plant de komende maanden verschillende rioleringswerken in de ruime omgeving van Lambrechtshoekenlaan. Enerzijds worden riolen vernieuwd en anderzijds worden aanpassingswerken aan de riolen uitgevoerd zodat er een grotere afvoercapaciteit ontstaat. De werken worden uitgevoerd in verschillende fasen.

De aannemer start in de week van 21 augustus 2017 met het kruispunt Overhout – Maantjessteenweg. Er worden twee verbindingen voorzien naar een grote rioolbuis zodat bij hoge waterstand het water sneller wordt afgevoerd. Deze werken duren ongeveer 1 week.

Overhout loopt dood op de werf. Op Maantjessteenweg is het kruispunt met Overhout afgesloten. Er is een omleiding voor doorgaand verkeer voorzien via Ryenlanddreef en Laarsebaan. Voetgangers en fietsers volgen ter hoogte van de werfzone de aangegeven omleiding.
Aansluitend aan deze werken werkt rio-link aan het kruispunt Laarsebaan-Maantjessteenweg en een gedeelte van Laarsebaan en Overhout. 

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.