Transitie Merksem

Moestuin zonder gif

Bij voldoende interesse organiseert Transitie Merksem dit najaar opnieuw een cursus Moestuin zonder gif. Wil je meer leren over ecologisch tuinieren? Over compost, wisselteelt, plantenfamilies, enz.? Wel, dat kan tijdens deze lessenreeks. De cursus zal in drie delen gegeven worden door Dirk Laureyssens. Dirk is opgeleid als Velt-lesgever, waarbij hij regelmatig grote en kleine groepen inwijdt in de do en don’ts van de ecologische moestuin. Hij heeft zelf ook al jaren een moestuin in Merksem en heeft zo een berg aan ervaring opgedaan. Op een rustige en overzichtelijke manier legt hij in simpele bewoordingen de basis uit van tuinieren met respect voor de natuur.

De cursus zal doorgaan op 3 zaterdagmiddagen (14/10, 21/10 en 28/10), telkens van 14u tot 17u.

Voor de ganse cursus betaal je 15€. Het aantal plaatsen is beperkt, gelieve dus zo snel mogelijk in te schrijven, en zeker voor 8 oktober. Inschrijven kan via mail, maar is pas definitief nadat je je bijdrage gestort hebt. De organisatie vraagt om deze te storten aan een ‘goed doel’ in Merksem of directe omgeving en ons het bewijs hiervan te leveren. Meer info over deze manier van betalen bezorgt men je graag bij inschrijving.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.