Transitie Merksem

Deel je schoolspullen

De kinderen zullen het niet graag horen, maar stilaan worden toch in vele gezinnen voorbereidingen getroffen om een nieuw schooljaar te starten.

Bij transitie Merksem gaat men voor minder verspilling, en daarom organiseren ze op 6 september een geeftafel met schoolgerief. Iedereen die schoolgerief heeft dat niet meer gebruikt wordt, maar nog in degelijke staat is, kan dit tijdens de buurderij op 30 augustus binnen brengen. Je mag schoolmateriaal heel ruim interpreteren, van pennen, stiften, verf, tot sportgerief, uniformkledij, enz.
Tijdens de eerste buurderij van september stalt men alles uit op een grote tafel, en iedereen is welkom om mee te nemen wat je ervan kan gebruiken.

Breng je spullen binnen tijdens de buurderij op 30 augustus, en/of kom kijken of er iets op de geeftafel ligt dat jij kan gebruiken tijdens de buurderij op 6 september, telkens van 17u tot 18u30 in de Volkslust – Van Heybeeckstraat 16

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.