Olse Merksem handbal

Waasmunster – Merksem Handbal   21 – 23

Onze jonge spelersgroep keek bij het beginsignaal van de wedstrijd tegen een 5 – 0 op het scorebord. Onder impuls van Nuni Bazoer was deze voorgift binnen de kortste keren weggewerkt 6 – 5 na 7 minuten. Het varkentje gewassen? neen dus Waasmunster kwam beter in de wedstrijd en op het kwartier keken we terug tegen een 11 – 6 aan. Alexandre Hayon vond het welletjes en met de hulp van het hele team bracht hij Merksem bij de rust terug in het spoor van Waasmunster 14 – 12.

Bij de start van de tweede helft stond ook de verdediging op punt we lieten Waasmunster slechts 1 doelpunt maken en Carlos Janssen vond het doel nu ook. Resultaat na een kwartier stond er dan ook een geruststellende 15 – 19 op het bord. De rest van de wedstrijd controleerde Merksem rustig uit. Waasmunster kwam tegen het einde nog even opzetten 2 minuten voor tijd stond er dan ook 21 – 22 op het bord maar Zaid Allaf mocht de doodsteek geven 21 – 23.

Merksem: Alexndre Hayon 5,Carlos Janssen 4,Simon Van Den Bergh 3,Nuni Bazoer 3,Yoeri Van Den Bergh 2,Lennert Doms 2,Lars Koenraads 2,Zaid Allaf 1,Laurel Ntibashirakandi 1.
Waasmunster: Sovet 4,Laurent 2,Van Raemdonck 2,Herssens 2,Hofman 2,Moens 1, Van Arnhem 1,D’hanis 1,Hofman 1.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.