Week van de Poëzie

De laatste week van januari is naar jaarlijkse gewoonte de Week van de Poëzie in Merksem. Hebt u een gedicht en/of een foto die in het thema ‘Vrij’ past? Stuur ze op en misschien krijgt uw foto of uw gedicht wel een plaatsje in de brochure.

Het thema van de Week van de Poëzie 2018 is ‘Vrij’. Wat roept dat thema bij u op? Laat het ons zien aan de hand van een foto. Of laat het beleven door een mooi gedicht in te sturen. Uit alle inzendingen kiest een jury de 35 beste en origineelste gedichten en foto’s. Die krijgen een plaatsje in een mooie dichtbundel. Bovendien worden ze geprint op grote borden die worden geplaatst in het Gemeentepark Roosendael en samen een poëzieroute vormen. 

Wie kan deelnemen?
Iedereen die in Merksem woont, werkt, naar school gaat of aangesloten is bij een Merksemse fotoclub kan een gedicht en/of een foto aanleveren.

Hoe deelnemen?
Stuur voor 1 november 2017 een eigen gedicht of foto door. Duplicaten komen niet in aanmerking.
Een gedicht bestaat uit maximum 25 lijnen getypte tekst en is bij voorkeur een Word-bestand.
Een foto moet minstens 300 dpi of 1 MB groot zijn.
Vermeld uw naam, leeftijd en adres.
Mail naar poezie.merksem@stad.antwerpen.be of geef een getypte tekst of een digitale drager af aan de infobalie van het districtshuis met de vermelding ‘Week van de Poëzie’.
Een gedicht mag ook uitgetypt opgestuurd worden naar: District Merksem, Cultuurantenne, Burg. J. Nolfplein 1 te 2170 Merksem.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.