Zo moeder zo zoon

Donderdagnacht reed een wagen op de Groenendaallaan te Merksem tegen een boom. De Mini Cooper raakte ook een boordsteen van een tramperron, blokkeerde het tramspoor en moest zwaar beschadigd getakeld worden. Bij aankomst van de politie ter plaatse was de bestuurster reeds door een ziekenwagen overgebracht naar het Jan Palfijnziekenhuis voor verzorging. De inspecteurs begaven zich daarom naar het ziekenhuis om de bestuurster, een 78-jarige dame, te ondervragen. Bij aankomst bleek evenwel dat de dame het ziekenhuis reeds had verlaten, zij was meegenomen door haar zoon, nog voor zij goed en wel verzorgd was. De inspecteurs verplaatsten zich daarop richting de woning van de zoon, maar enkele ogenblikken laten vernamen zij dat er een voertuig was aangehouden bij een alcoholcontrole in Brasschaat. De bestuurder, die had geprobeerd aan de controle te ontsnappen, kon geïdentificeerd worden als de 53-jarige zoon van de bestuurster die het eerste ongeval had veroorzaakt. De dame zelf zat naast haar zoon op de passagiersstoel. Na controle bleken zowel moeder als zoon onder de invloed van alcohol. Het dossier werd uiteindelijk overgemaakt aan het gerecht voor verdere afhandeling.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.