Olse Merksem handbal

Visé- Merksem  29 – 27

Jelle de Parade opende de wedstrijd en Sten Dielen bracht na 6 minuten de 2 – 2 op het scorebord. Carlos Jansen weerde zich als een duivel in een wijwatervat maar kon toch niet beletten dat Visé op het kwartier 8 – 6 voorkwam. 5 minuten voor de rust leek de wedstrijd beslist 14 – 8 voor de thuisploeg. Als Alexandre Hayon en Franck Ntibashirakandi de weg naar de netten vonden konden we gaan rusten bij een 16 – 12 achterstand.

De tweede helft startte Merksem furieus en na 14 minuten met good old Jos Riské aan het kanon stonden de bordjes opeens gelijk 19 – 19. Door de vele blessures, onder andere Nuni Bazoer, Simon Van den Bergh en Laurel Ntibashirakandi ontbraken, kwam Merksem in ademnood en moesten we lijdzaam toezien dat Visé, met 3 Bene league spelers tussen de lijnen, de adem had opgespaard voor het laatste kwartier. Merksem onder leiding van Zaïd Allaf, streed met de moed der wanhoop en met nog 2 minuten te gaan stond het 28 – 27. Het laatste doelpunt dat de eindstand bepaalde viel voor ons aan de verkeerde kant. Merksem moest met lege handen na een 29 – 27 stand terug de bus op.

Merksem: Carlos Jansen 8,Zaïd Allaf 4,Jelle de Parade 3,Sten Dielen 3,Alexandre Hayon 3,Jos Riské 3,Kristof Smets 1,Franck Ntibashirakandi 1,Yoeri Van Den Bergh 1.
Visé: Habric 8,Marechal 6,Wauters 4,Dubuc 3,Embrechts 3,Danse 2,Beckers 1,Brixhe 1,Cutaia 1.

guido hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.