Huldiging topsporters en verdienstelijke leden

Op dinsdag 23 januari vond de jaarlijkse viering van de Merksemse topsporters en verdienstelijke sportclubleden plaats in het cultuurcentrum van Merksem. De verdienstelijke sportclubleden werden als eerste in de bloemetjes gezet. Als bedanking voor hun enthousiasme en inspanningen kreeg ieder van hen een handige toilettas en een gepersonaliseerde medaille.

Daarna kwamen de topsporters aan bod. Sporters die dankzij training, talent en volharding uitblinken in hun sport. Merksem vierde in totaal 33 individuele kampioenen en 3 teams. Zij kregen elk een badlaken en een gepersonaliseerde medaille door het district aangeboden.

Het publiek kon ook genieten van vier indrukwekkende demo’s van Merksemse bodem. Twee demo’s acrogym werden door Klimop RT verzorgd. Koninklijke Metropolis Danssport Club en Dancepoint werkten samen aan twee demo’s ballroom dancing.
De avond werd afgesloten met een receptie.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.