Olse Merksem handbal

HC Atomix – Merksem Handbal 26 – 10

Wie de uitslag onder ogen krijgt denkt oei. Maar Piotr weet waar hij mee bezig is en zijn troepen zullen op scherp staan voor de play-downs. Om zeker te zijn dat we zonder gekwetsten aan de laatste 6 wedstrijden van het seizoen kunnen beginnen kreeg iedereen die ergens ook maar het minste pijntje voelde in deze overbodige wedstrijd rust voorgeschreven. Op het veld ontbraken dus Jelle De Parade, Sten Dielen, Rens Baeyens, Carlos Jansen en Alexandre Hayon werden slechts sporadisch even ingezet om onze jongeren toch even adem ta laten happen. Zo zie je dat de spoeling erg dun werd en dan kunnen we eigenlijk fier zijn dat we zeker verdedigend ons mannetje stonden, slechts 26 doelpunten tegen krijgen bij promotie kandidaat Atomix oogt helemaal niet mis. De energie die we in verdediging moesten gebruiken maakte wel dat we aanvallend niet echt uit de verf kwamen zeker niet omdat bomber Laurel Ntibashirakandi al heel snel tegen een derde keer 2 minuten straftijd aankeek en op de tribune mocht plaatsnemen.

Merksem : Lennert Doms 3,Kristof Smets 2,Frank Ntibashirakandi 2,Laurel Ntibashirakandi 1, Alexandre Hayon 1,Lars Koenraads 1.
Atomix : De Vis 9,Smeijers 4,Hellemans 3,Claes 2,Rojc 3,Delfosse1,Maetens 1,Schroven 1,Van Haesendonck 1,Vandeghinste 1.

guido hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.