De Speelkaravaan stelt aanbod aan vrijetijdsbesteding voor

Tijdens de vrijetijdsbeurs ‘De Speelkaravaan’ krijgen bewoners van een buurt een mooi overzicht van activiteiten die in de vakanties of na de schooluren plaatsvinden voor kinderen en tieners. Met dit initiatief richt de stad zich op wijken die een laagdrempelige benadering nodig hebben opdat iedereen het aanbod aan activiteiten voor kinderen kan ontdekken. De beurs komt op woensdag 14 maart (van 9u tot 13u) voor het eerst naar Merksem, en staat erna nog in Borgerhout en op de Luchtbal.

Tijdens ‘De Speelkaravaan’ stellen een heel aantal verenigingen en initiatieven uit de omgeving op een laagdrempelige manier hun aanbod voor aan ouders van kinderen uit de buurt. Dat aanbod is enorm divers. Naast verschillende jeugdverenigingen zijn er op elke Speelkaravaan ook lokale sportverenigingen, enkele cultuurhuizen, musea en stadsdiensten van de partij.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.