Werken in Merksem

Rioleringswerken Duvelshoek

Aquafin plant rioleringswerken in Duvelshoek. Deze werken lopen in verschillende fasen. Als de weersomstandigheden het toelaten start de aannemer vanaf 9 april met de werken op het kruispunt Carrettestraat – Duvelshoek – Eugeen Meeusstraat.

Alvorens de rioleringswerken in Duvelshoek van start gaan werd een tijdelijke omleidingsweg aangelegd tussen Vaartkaai en Carrettestraat op het terrein naast Candico. Zo blijft het verkeer tussen Carrettestraat en Vaartkaai mogelijk tijdens de rioleringswerken. Naast deze weg werd eveneens een tijdelijk fietspad aangelegd (tussen jaagpad en Carrettestraat). Als de weersomstandigheden het toelaten start de aannemer vanaf 9 april met de eerste fase, namelijk het kruispunt Carrettestraat – Duvelshoek – Eugeen Meeusstraat.

Kruispunt Carrettestraat – Duvelshoek – Eugeen Meeusstraat

Op het kruispunt Carrettestraat – Duvelshoek – Eugeen Meeusstraat wordt een nieuw gescheiden rioleringsstelsel aangelegd. Aansluitend wordt de wegenis aan het kruispunt hersteld. Als de weersomstandigheden het toelaten start de aannemer vanaf 9 april met het opbreken van het kruispunt. Nutsmaatschappijen voeren gedurende een tweetal weken vernieuwingswerken uit en aansluitend starten de rioleringswerken. Deze werken duren ongeveer 3 maanden.

Bereikbaarheid

Het kruispunt Carrettestraat – Duvelshoek – Eugeen Meeusstraat wordt volledig afgesloten. Doorgaand verkeer tussen Vaartkaai en Carrettestraat wordt omgeleid via de tijdelijke omleidingsweg naast Candico. De Eugeen Meeusstraat blijft bereikbaar vanuit Duvelshoek. Hiervoor wordt een doorgang voorzien via de parking op de hoek. Op deze parking kan tijdens de werken niet geparkeerd worden.

Aansluitend aan dit kruispunt start de aannemer met de rioleringswerken aan Duvelshoek tussen Eugeen Meeusstraat en de inrit van de parking van Gamma. Daarna komt het laatste stuk van Duvelshoek aan bod tussen inrit parking van Gamma en Heirmanstraat.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.