Geseinde dievegge gevat

Woensdagnamiddag werd in een supermarkt op de Groenendaallaan een geseinde dievegge (55) op heterdaad betrapt. Een winkeldetective herkende haar en een compagnon van eerdere feiten. Wanneer de verdachten de winkel verlieten besloot de winkelinspecteur de vrouwen te achtervolgen. Toen de dievegges door hadden dat de winkeldetective hen achtervolgde liet een van de vrouwen de gestolen goederen vallen, het ging om acht inktpatronen ter waarde van 630 euro. Bij aankomst van de politie kon één vrouw van de twee dames gearresteerd worden, de andere kon ontsnappen. De verdachte stond geseind met een bevel tot gevangenneming en kon in verband gebracht worden met twee gelijkaardige feiten.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.