Politie haalt dronken bestuurder van de weg

Zondagnacht hield een patrouille van de Antwerpse politie op de Nieuwdreef een auto tegen die zwaar beschadigd over de weg zwalpte. De rechterzijde van het voertuig was ingedeukt en één van de koplampen hing los. De patrouille hield het voertuig tegen en onderwierp de bestuurder (39) aan een ademtest. Hij blies 1,44 mg/l UAL, reden genoeg om zijn rijbewijs voor 15 dagen in te trekken. Toen de politie het voertuig wilde parkeren, bleek dat het niet meer rijvaardig was. Het voertuig werd getakeld. Omdat de schade recent leek, controleerde de politie ook het vermoedelijke traject van de brokkenpiloot. Nog in de Nieuwdreef werd een geparkeerde wagen aangetroffen die schade had opgelopen, ter plaatse werden ook nog enkele brokstukken aangetroffen. Omdat de wagen vermoedelijk werd aangereden door de dronken bestuurder, probeerde de politie de eigenaar te contacteren.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.