Dag van de Gever

Dankzij de vele gulle gevers kan men bij de Antwerpse kringwinkels wel het een en ander doen. Zo vult men dagelijks de 8 Antwerpse Kringwinkels met prachtige tweedehandsspullen en draagt men daardoor bij aan het maar liefst ca. 250.000 kilo’s hergebruik. Dus 250 ton minder op de Antwerpse afvalberg. En om het allemaal nog een beetje mooier te maken, is men in staat om meer dan 400 mensen in Antwerpen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt werk te geven en een traject te maten volgen om meer kansen te krijgen.

Om al deze gevers te bedanken en in de bloemetjes te zetten organiseert men nu zaterdag, 6 mei 2018, de Dag van de Gever.
Alle personen die op deze dag iets komen geven, krijgen een extra feestelijk ontvangst met rode loper, een gratis draagtas en een gratis blikje Ice Tea Green.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.