Patiënt blijkt dief

In het Jan Palfijnziekenhuis werd zondagavond een verdachte (28) gearresteerd die enkele spullen van een medewerker van het ziekenhuis had gestolen. Bij aankomst van de politie werden de spullen aangetroffen en gerecupereerd door het slachtoffer. De man bleek eerder op de dag gevat te zijn toen hij zichzelf toegang probeerde te verschaffen tot een muziekfestival in Boom. Na de aanhouding vroeg hij verzorging en werd hij overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij opnieuw betrapt werd. Tijdens de overbrenging naar het cellencomplex op de Noorderlaan verzette de verdachte zich hevig. Hij bleek gekend te zijn voor een waslijst aan feiten en werd ter beschikking gesteld van de dienst vreemdelingenzaken.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.