Schaal Sels 2018

Vanaf 2018 zal Schaal Sels Merksem teruggaan naar de roots: een wedstrijd op een lokale omloop van ruim 13 kilometer met start een aankomst ter hoogte van het Bouckenborghpark in Merksem. Om 12u45 zal het startschot gegeven worden en zullen de renners veertien ronden voorgeschoteld krijgen.

Eén ronde zal, afhankelijk van de snelheid van de renners, een kleine 20 minuten duren. Tussen de rode en de groene vlag zal het verkeer opgehouden worden, maar na de doortocht van de karavaan kan het verkeer mee volgen in de richting van het parcours.

Het gehele parcours zal een stilstand- en parkeerverbod krijgen van zaterdag 25 augustus vanaf 18u t.e.m. zondag 26 augustus 17u15. Op de Bredabaan zal het parkeerverbod gelden vanaf zaterdagavond 25 augustus om 18u tot zondagavond 26 augustus om 23u59

Het parcours

MERKSEM (start) Bredabaan – Deurnsebaan – Brug van den Azijn
DEURNE – Bisschoppenhoflaan – Van der Delftstraat
MERKSEM – Burgemeester Gabriel Theunisbrug – Minister Delbekelaan – Bredabaan – Nieuwdreef – Laarsebaan – Lambrechtshoekenlaan – Ryenlanddreef – Laarsebaan – Maantjessteenweg – Frans Adriaenssensstraat – Akkerbouwstraat – Laaglandlaan – Kroonplein – Catershoflaan – Ringlaan – Bredabaan – Du Chastellei – Kroonplein – Dokter Maurice Timmermanslaan – Bredabaan – Merksemheidelaan – Winkelstap – Eethuisstraat – Oudebareellei – Bredabaan (Aankomst)

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.