Bloedspoor leidt naar verdachte

In de nacht van vrijdag op zaterdag, iets na 2 uur ging het inbraakalarm af van de Sint-Lutgardisschool in de Du Chastellei. Enkele patrouilles die ter plaatse gingen, stelden vast dat er werd ingebroken en heel de benedenverdieping van het gebouw overhoop werd gehaald. Aan de achterzijde had de inbreker een groot raam verbrijzeld, waarbij hij zich duidelijk had verwond, gezien de veelvuldige bloedsporen. Ook op straat werd bloed aangetroffen en dit spoor leidde naar een appartementsgebouw, niet ver van de school. Er werd een huiszoeking op heterdaad uitgevoerd in het appartement tot waar het bloedspoor liep. In de woning werd een man aangetroffen die hevig bloedde uit een wonde aan zijn rechterarm. Na de eerste zorgen door het ambulanceteam werd hij naar het Jan Palfijnziekenhuis gebracht. Na verzorging werd hij naar het politiekantoor gebracht voor verder onderzoek. De 30-jarige verdachte uit Merksem werd gisteren nog voorgeleid.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.