Inbrekers gevat met TV uit Aalst

In de Zwaantjeslei merkte een patrouille van de Antwerpse politie vrijdagnacht een verdacht voertuig met 3 inzittenden op, dat met gedoofde lichten geparkeerd stond naast de voetbalvelden. De politie ging over tot controle. Twee van de inzittenden bleken gekend voor een geval van zware diefstal. In de wagen vonden de inspecteurs onder meer een televisietoestel, een koevoet en diepgevroren etenswaren. Een uitleg konden de inzittenden hier niet voor geven. Ze werden gearresteerd. Nazicht van het gps-toestel maakte duidelijk dat de verdachten verschillende voetbalkantines hadden bezocht. Het gestolen televisietoestel kon in verband gebracht worden met een inbraak eerder op de nacht in een voetbalkantine in Aalst, die werd vastgesteld door de lokale politie. De verdachten werden gearresteerd.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.