Gewapende overvaller gevat

Maandagnamiddag kreeg een winkel op de Bredabaan een gewapende overvaller over de vloer. De man stak verschillende alcoholische dranken in zijn zakken. Toen de winkeluitbater hem hierop aansprak, bedreigde hij deze met een mes en vertrok. De man probeerde aanvankelijk een voorbijrijdende auto te stoppen, maar stapte uiteindelijk op een bus en verdween. Bij aankomst van de politie werd een vermoedelijk betrokken bus gecontroleerd, maar de verdachte werd niet aangetroffen. Medewerkers van het prostitutieteam herkenden de man echter van eerdere dossiers. Er werd een huiszoeking uitgevoerd op zijn adres en de verdachte (32) werd ter plaatse gearresteerd. Hij wordt vandaag voorgeleid.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.