Wijkbudget Merksemheide – Gezelligheid in de wijk

Rond en op het Boerenkrijgplein komen de buurtbewoners dikwijls samen. In het kader van het wijkbudget Merksemheide dienden de buurtbewoners een project in om het plein gezelliger te maken en op te fleuren.

De buurtbewoners komen dikwijls samen op het Boerenkrijgplein. Ze genieten er van de eerste zonnestralen in de lente, een babbeltje in de zomer of een kerstfeestje in de winterperiode. De kinderen uit de buurt spelen samen op het plein.

De buurtbewoners hebben het plein gezelliger gemaakt. Door plantenhangers met bloemen aan de lantaarnpalen te hangen is het plein opgefleurd. Samen zullen ze hier in de toekomst zorg voor dragen. Daarnaast hebben ze banken voorzien om samen met de buren buiten te zitten.

Onder een mooi herfstzonnetje nodigden de buurtbewoners alle buren uit voor een hapje en een drankje om samen van de bloemen op het plein te genieten. De banken werden tegelijk goed in gebruik genomen. Het Boerenkrijgplein werd zo een nog meer aangename plek om samen buiten te zitten met de buren.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.