Twee fietsers aangereden

Woensdag zijn in de de namiddag twee fietsers gewond geraakt bij een verkeersongeval. Ze reden over de Bredabaan, de ene in de richting van de stad en de andere was onderweg in de richting van Brasschaat. Bij het oversteken van het kruispunt met de Fortsteenweg werden ze beiden aangerden door een auto. Die kwam uit de Hortsebaan en ging rechtdoor de Fortsteenweg in. De vrouw van 84 had naar eigen zeggen de fietsers niet zien aankomen. Een van de fietsers, een man van 34 jaar liep zware vewondingen op. Hij werd onder begeleiding van een medisch urgentieteam naar het ziekenhuis gebracht. De andere fietser (75) liep lichte verwondingen op en werd eveneens naar het ziekenhuis overgebracht voor verzorging.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.