OLSE Merksem handbal logo

BvB : Eynatten – Merksem Handbal 33 – 31

Onze jongens begonnen na de lange busreis met loden benen aan de wedstrijd. Laurel Ntibashirakandi deed als eerste de netten trillen maar dan was het al Eynatten dat de klok sloeg 6 – 1 na 10 minuten. Laurel en Kobe Serras probeerden de bakens te verzetten en na een kwartier kwamen we terug in het spoor van Eynatten 7 – 5. De Oostkantonners staken terug een tandje bij en konden met een geruststellende voorsprong gaan rusten 19 – 13.

Opnieuw begon Eynatten sterk aan de tweede helft, na 5 minuten boeken toe bij 25 – 16 zou men denken. Thomas Kiebooms en Jarno Vinckevleugel dachten daar echter anders over. Maar zij natuurlijk niet alleen, de verdediging stond nu goed en we hadden de aanvallers van Eynatten in de tang. De wedstrijd ging nu gelijk op en met nog 10 minuten op de klok stond er 32 – 24. De tang ging nu helemaal toe en de fysiek van onze youngsters kwam helemaal tot zijn recht. Met een 33 – 31 eindstand houden we alle kansen in eigen handen om zaterdag thuis de kwalificatie voor de volgende ronde binnen te halen.

Merksem: Thomas Kiebooms 7,Laurel Ntibashirakandi 5, Kobe Serras 5,Lennert Doms 4,Alexandre Hayon 3,Simon Van Den Berghe 3, Kristof Smets 2,Sten Dielen 1,Jari Van De Moosdijk 1.
Eynatten: Top Y 7,Neuville 7,Vreven 5,K├Âtters 5,Beckers 3,Cordewener 2,Vandeberg 2,Top M 2.

guido hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.