OLSE Merksem handbal logo

Estudiantes Doornik – Merksem Handbal 34 – 30

Onze jongeren konden zich zondag meten met de absolute top in de eerste nationale afdeling.
De eerste helft hielden beide ploegen elkaar in evenwicht via 3 – 3 , 6 – 6 en 8 – 8 ging het naar 13 – 12 na 20 minuten. Bij de rust kon Doornik toch een kleine kloof slaan 19 – 17. De tweede helft begon goed voor onze jongens na 10 minuten hadden we de achterstand omgezet in een 22 – 24 voorsprong. Een dubbele straftijd en met 4 tegen 6 werden we even overlopen Doornik kwam op en over onze youngsters 25 – 24. Onze jongens snakten even naar adem en Doornik profiteerde van het momentum, ze stoomden door naar 29 – 24 met nog 10 minuten te gaan. Hoe we ons nog weerden en probeerden we kregen de kloof niet meer gedicht.
Merksem: Laurel Ntibashirakandi 7, Kobe Serras 6, Sten Dielen 5, Alexandre hayon 4,Thomas Kiebooms 4,Simon Van Den Bergh 2,Yoeri Van Den Bergh 1,Lennert Doms 1.
Doornik: Lachal 11,Rosier 7,De Cocker 4,Beudjettal 3,Vaslaire 3,Hoast 2,Ait 2,Beghin 1, Winberg 1.
guido hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.