Inrichting parkeerstrook met aanpassing fietspad

In de Laaglandlaan wordt ter hoogte van de woningen met huisnummer 289, 291 en 293 een parkeerstrook ingericht. Het fietspad in deze zone verschuift richting woningen. Deze ingreep zorgt voor meer parkeergelegenheid en veilig fietsen. De werken starten maandag 12 november 2018 en duren tot 21 december 2018.

Als de weersomstandigheden het toelaten start de aannemer op maandag 12 november met de inrichting van een parkeerstrook in een deel van de Laaglandlaan. De parkeerstrook wordt ongeveer ter hoogte van de woningen met huisnummer 289, 291 en 293 ingericht en zorgt voor extra parkeergelegenheid. Er komen zes parkeerplaatsen bij. Het fietspad verschuift in deze zone richting woningen en wordt vernieuwd in beton. In de nieuwe parkeerstrook wordt dit plantseizoen (najaar 2018 – voorjaar 2019) een boom geplant. Er komen 2 nieuwe fietsstallingen. De werfzone loopt van de woning met huisnummer 277 tot aan de Volkstuinlei. De werken duren tot 21 december 2018 zodat de nieuwe aangelegde betonlaag voldoende tijd heeft om uit te harden.

Tijdens de werken is er geen hinder voor doorgaand verkeer. Voor fietsers en voetgangers wordt er een tijdelijke gemengde doorgang voorzien langs de woningen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.