Werken in Metropoolstraat Schoten

In de Metropoolstraat in Schoten, tussen de Kruiningenstraat en de Hoogmolenbrug, start de aannemer op maandag 26 november het verplaatsen van nutsleidingen. Deze werken zijn nodig in kader van de verbreding van het Albertkanaal en duren tot eind februari 2019.

De aannemer neemt één rijstrook op de Metropoolstraat in ter hoogte van de Kruiningenstraat. Het autoverkeer kan beurtelings passeren. Hiervoor worden tijdelijke verkeerslichten gebruikt. Tijdens de ochtendspits krijgt het verkeer richting Antwerpen langer groen. Tijdens de avondspits krijgt het verkeer richting Schoten langer groen.
Fietsers en voetgangers ondervinden weinig hinder van de werken. Zij kunnen via het jaagdpad. Voor het comfort van de fietsers komt er ter hoogte van de Korte Braamstraat een makkelijke oprit naar het jaagpad.
Tijdens de kerstvakantie wordt de Metropoolstraat volledig vrijgemaakt. In die periode is er geen hinder.
In een tweede fase, in het voorjaar van 2019, volgen nog voorbereidende werken in kader van de werken aan de Hoogmolenbrug.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.