Werken nieuw regiokantoor politie

Aan de Bredabaan 399-403/407-409 en de Winkelhaakstraat 23-25 realiseert AG VESPA een nieuw regiokantoor voor de politie en een woonproject met commerciële ruimtes. Om de verdere afbraak van de bestaande gebouwen op een veilige manier te laten verlopen is er plaatselijk hinder.

In november startte de aannemer met de afbraak van de bestaande gebouwen aan de Bredabaan 399-403/407-409 en de Winkelhaakstraat 23-25. Om de verdere afbraak van de gebouwen op een veilige manier te laten verlopen is er plaatselijk hinder op de Bredabaan en in de Winkelhaakstraat. Op de Bredabaan wordt een deel van het openbaar domein ingenomen. Voetgangers en fietsers worden plaatselijk omgeleid via de rijbaan. Het gemotoriseerd verkeer wordt plaatselijk omgeleid op de tram-en busbaan.

AG VESPA, het autonoom gemeentebedrijf voor vastgoedbeheer en stadsprojecten voor Antwerpen, realiseert een nieuw regiokantoor voor de politie en een woonproject met commerciële ruimtes aan de Bredabaan 399-403/407-409 en de Winkelhaakstraat 23-25.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.