Eindejaarsreceptie 2018: Kom mee klinken op een geslaagd jaar

Tijdens de Eindejaarsreceptie zwaait het district Merksem naar jaarlijkse gewoonte het oude jaar af en klinken we op een geweldig nieuw jaar. Dit jaar vindt het feest plaats op zondag 16 december van 11 tot 14 uur op het Sint-Franciscusplein. Het district trakteert u op lekkers, en bovendien steunt u een goed doel met de extra consumpties die u verbruikt. Redenen genoeg om zeker langs te komen!

Bij alle Merksemnaars viel ondertussen een uitnodiging voor de Eindejaarsreceptie in de bus. Met het strookje aan de zijkant krijgt u per aanwezig gezinslid twee consumpties. De opbrengst van de extra consumpties die worden gekocht, schenkt het district aan Duchenne Parent Project Belgium.

Duchenne spierdystrofie is een erfelijke spierziekte die je spieren langzaamaan verzwakt en afbreekt. Uiteindelijk is de ziekte fataal omdat de hartspier het begeeft. De ziekte komt bijna uitsluitend bij jongens voor en treft in België ongeveer één kind per gemeente. Ook in Merksem woont er een jongen die lijdt aan Duchenne.

Meer info over Duchenne:
https://www.duchenneparentproject.be/
https://www.facebook.com/DuchenneParentProjectBelgium/

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.