Auto in vitrine

Zaterdag werd er na de middag enige ravage aangericht aan een handelszaak aan de Bredabaan tussen de Van Aertselarstraat en de Van Roiestraat. Om een onbekende reden week een bestuurster van de rijbaan af en belandde haar voertuig in de vitrine van een winkel. Tijdens het ongeval maaide de de auto twee voetgangers van de baan. De slachtoffers, een man van 18 en een vrouw van 74, liepen verwondingen op maar verkeerden niet in levensgevaar.

De brandweer kwam ter plaatse om de stabiliteit van het gebouw in te schatten. Maar er moesten geen bijkomende maatregelen getroffen worden. De dame (39) die achter het stuur zat, legde een negatieve ademtest af. Ze was in het bezit van een voorlopig rijbewijs.

Ten hoogte van het ongeval was het moeilijk passeren op de Bredabaan richting Antwerpen met tijdelijk wat file tot gevolg.

Bron lokale politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.