Afterwork drink

foreach en Hapbit organiseren op 21/02 een gratis Afterwork Drink voor lokale ondernemers en zelfstandigen!

Zo kunnen alle bedrijven en zelfstandigen van Merksem op een informele manier kennis maken en eventueel zakelijke contacten te leggen.

Klik hier voor het Facebookevent.

Klik hier om u in te schrijven.

Hapbit® staat voor Happy Business IT. Bedrijven die groei nastreven, wil Hapbit op een integere en elegante manier ontzorgen en ondersteunen. Door in team samen te werken, zullen wij klanten en hun werknemers helpen hun dromen en doelen te realiseren.

Foreach is een softwareontwikkelaar, opgericht in 2006, met haar hoofdkwartier aan het Dokske in Merksem en een satellietkantoor in Mechelen. Over deze twee vestigingen heen werken zo’n veertig mensen aan complexe webplatformen die de kernactiviteit van onze klanten ondersteunen; onze nadruk ligt dan ook op performantie, stabiliteit en schaalbaarheid.

Programma
17.30u-18.00u Ontvangst
18.00u-18.15u Introductie Hapbit & Foreach
18.15u-18.30u Korte rondleiding
18.30u-20.00u Netwerkborrel

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.