Scholeninfobeurs op 25 februari

Op maandagavond 25 februari stellen alle Merksemse secundaire scholen zichzelf en hun studieaanbod voor tijdens de scholeninfobeurs in het districtshuis. Op die jaarlijkse beurs krijgen leerlingen en hun ouders de nodige info om een doordachte studiekeuze te maken.

Een secundaire school vinden die bij je past, is voor veel tieners en hun ouders niet eenvoudig. Om hen goed te informeren over de verschillende schoolnetten, scholen en studiekeuzes waar je in Merksem voor kan kiezen, organiseert de jeugddienst van Merksem in samenwerking met de Merksemse secundaire scholen jaarlijks de beurs.

Alle Merksemse secundaire scholen zijn er vertegenwoordigd:

  • Sint-Eduardusinstituut
  • Sint-Ludgardisschool
  • Groenendaalcollege
  • Katholiek Scholencentrum JOMA
  • GO! Atheneum MXM
  • Stedelijk Lyceum
  • Sint-Elisabeth Instituut
  • Stella Marisinstituut
  • Lucerna College

Bezoekers kunnen bij de standjes van de scholen langsgaan voor info en vragen aan leerkrachten. Zo kunnen ze goed geïnformeerd een studiekeuze maken. Er zijn ook medewerkers van de dienst ‘Meld je aan’ aanwezig voor vragen in verband met inschrijvingen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.