Actie wijkteam regio Noord

Het wijkteam van de regio Noord heeft gisteren een controle-actie gehouden in de regio. Ze richtten een verkeerspost op in Ekeren, ze controleerden horecazaken aan de Bredabaan en er werd controle gedaan in een wedwinkel.

71 personen en 40 voertuigen werden aan een controle onderworpen. Vier personen stonden om allerhande redenen geseind. Eén persoon werd gearresteerd en overgeleverd aan een andere politiedient buiten onze zone. Eén persoon had een verboden wapen op zak en werd in beslag genomen. Nog een andere had drugs op zak met het oog op verkoop. Eén van de gecontroleerde personen was illegaal in ons land. Er was ook iemand die een verval recht tot sturen betekend kreeg.

Een bromfiets (waarvan de bestuurder 73km/u reed), wat cannabis, bijna 5 gram cocaïne en 3 gsm’s werden in beslag genomen. Bij de verkeerscontrole werd vastgesteld dat één bestuurder onder invloed van drugs reed. Zijn rijbewijs werd meteen ingetrokken. Eén bestuurder was niet in orde met de boorddocumenten en een andere droeg geen veiligheidsgordel.

Bron Lokale Politie Antwerpen

1 comment on “Actie wijkteam regio Noord

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.