OLSE Merksem handbal logo

Merksem Handbal – Vise 25 – 25

Merksem Handbal start als de nummer 1 aan de play downs.

Door de winst van Eynatten tegen Kortrijk kon Merksem zich niet meer plaatsen voor de Play Offs. Kwam er nog bij dat Laurel Ntibashirakandi ziek was thuisgebleven en Kobe Serras wegens ziekte maar op halve kracht kon spelen. Vechtend tegen de teleurstelling konden ze toch een gelijkspel uit de brand slepen tegen Visé.

De wedstrijd startte gelijk opgaand na 6 minuten 3 – 3. Visé kon dan even een kloofje slaan 4 – 7 na een kwartier maar onze youngsters herpakten zich en bij 11 – 11 met nog 5 minuten tot aan de pauze was alles te herdoen. Toch kon Rens Baeyens niet beletten dat onze tegenstander de rust inging bij een 12 – 14 stand.

Bij het begin van de tweede helft hielden beide ploegen elkaar in evenwicht 15 – 17 na 10 minuten. Merksem schakelde nu een versnelling hoger of was het Jarno Vinckevleugel die zijn netten afschermde en met nog een kwartier te spelen gingen we op en over Visé 19 – 17. Visé liet niet begaan en na 20 minuten stond het terug gelijk. Beide ploegen speelden nu haasje over en zo kwam er een voor beide ploegen bevredigend gelijkspel 25 – 25.

Merksem: Lennert Doms 5, Kobe Serras 5, Sten Dielen 4,Alexandre Hayon 4, Thomas Kiebooms 3,Simon Van Den Bergh 2,Carlos Jansen 1,Jari Van De Moosdijk 1.
Visé: Danesi 6,Mormont 5,Brixhe 4,Massat 3,Majean 2,Cutaia 2,Lahonda 1,Brialmont 1,Jurdan 1.