OLSE Merksem handbal logo

Merksem Handbal – Don Bosco Gent 27 – 31

Merksem begint met misstap aan de play downs en dit hebben we volledig aan onszelf te wijten.

Onze jongens begonnen slapend aan de partij en stonden in no time 0 – 4 in het krijt. Na een kwartier leek Merksem boven water te komen 5 – 6 maar Gent of moeten we zeggen Sander Vermeiren zette een tandje bij en zo gingen we de rust in bij een 13 – 16 stand.

De tweede helft ging gelijk op Gent behield met de vingers in de neus de 3 punten kloof. Maar 5 minuten voor tijd stak een onkennelijk Merksem toch het hoofd aan het venster en namen we zowaar de leiding 27 – 26. De supporters die in een ultieme stunt geloofden kwamen bedrogen uit want het was Gent dat verdiend de punten mee naar huis nam.

Merksem: Alexandre Hayon 8,Laurel Ntibashirakandi 6,Thomas Kiebooms 4,Kobe Serras 3,Lennert Doms 3,Yoeri Van den Bergh 1,Sten Dielen 1,Zaid Allaf 1.
Gent: Vermeiren 8,Brichart 6,Matthijs 5,Lesage 3,Dedain 3,Vertongen 2,Soetaert 2,Braeckman 1,Lorre 1.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.