Cannabisplantage ontdekt

Het wijkonderzoeksteam van de regio Noord heeft een cannabisplantage ontdekt in een appartement aan de Groenendaallaan. Ze hadden een vermoeden dat er een plantage was en observeerde het pand even.

Op dinsdag 19 maart gingen ze het pand binnen en werden er 132 potten gevonden waarin planten hadden gegroeid. 92 planten hingen er nog te drogen. In het pand werd een volledige technische installatie aangetroffen voor de teelt van cannabis. Zelfs nog genoeg materiaal voor een tweede plantage. Niet het hele appartement was ingericht als plantage. Alleen de grootste slaapkamer was omgebouwd.

Het pand was goed geïsoleerd en er was dus geen geurhinder van buitenaf vast te stellen. Het materiaal voor de uitbating van de actieve cannabisplantage en de cannabis (voor 5,369 kg) werd in beslag genomen. Twee verdachten werden gearresteerd en zijn vrij onder voorwaarden.

Bron lokale politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.