OLSE Merksem handbal logo

Grace Hollogne – Merksem Handbal 26 – 22

Met de hoop der wanhoop zakte Merksem af naar Grace Hollogne, getroffen door kwetsuren en ziekte moesten we met een stevig verzwakt team naar Luik. In de eerste 20 minuten hielden we wel de leiding maar tegen de rust keken we toch tegen een 14 – 11 achterstand aan.

De tweede helft hielden de ervaren ratten van Grace Hollogne onze wel heel jonge garde onder de knoet. Eindstand 26 – 22.

Soms kan je opmerkingen maken over de rare competitiekalender maar ditmaal komt hij voor Merksem Handbal als een geschenk uit de hemel, binnen 4 weken tegen onze volgende wedstrijd op 27 04 2019 recupereren we alle gekwetsten en kunnen we eindelijk terug op volle kracht spelen.

guido hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.