10.000 autobanden in loods

De Antwerpse politie kwam op het spoor van een illegale opslagplaats in Merksem. In het pand lagen ongeveer 10.000 autobanden. De eigenaar van het pand liet weten dat deze banden bestemd waren voor hergebruik in Afrika. Hij moet onmiddellijk beginnen met het opruimen van zijn opslagplaats.

Boven een deel van de opslagplaats bevinden zich appartementen. Uit de controle bleek dat er een veiligheidsrisico was voor de directe omgeving. De gas- en elektriciteitsinstallatie waren niet gekeurd, er waren niet genoeg brandblusapparaten aanwezig en de toegang was onveilig. Dit was voor de bevoegde diensten redenen genoeg om gas en elektriciteit onmiddellijk af te sluiten om erger te voorkomen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.