Zet de cinema deze zomer in uw straat

Tijdens een mooie zomeravond samen met uw buren genieten van een mooie film in uw eigen straat? Het district Merksem geeft vier straten of wijken de kans om die droom waar te maken. Schrijf uw straat in voor 10 mei.

Wat doet het district?

Ze regelen het scherm, zorgen voor de film en de techniek, leuke sfeerverlichting, de stoelen, het afsluiten van de straat en de promotie in de omliggende straten.

Wat doet de straat?

U vraagt na in uw straat wie er zin heeft in een filmavond en zorgt samen met uw buren op de avond zelf eventueel voor lekkere hapjes.
In samenspraak met de straat wordt er een datum bepaald. Kijken jullie het liefst een spannende Vlaamse film of liever de laatste Oscarwinnaar? U krijgt zelf keuze uit een ruime selectie.

Hoe inschrijven

Schrijf uw straat in voor 10 mei via cultuurantenne.merksem@antwerpen.be of 03 338 72 71. Snel zijn is de boodschap. Men selecteert de straten op snelheid van inschrijving en praktische haalbaarheid. Per straat of bewonersgroep graag één aanspreekpunt voor alle afspraken met het district.

De filmstraten vinden plaats tussen 20 augustus en eind september. De datum wordt in overleg met de straatbewoners gekozen. De films starten telkens wanneer het donker is. Via deze externe link vindt u de gedetailleerde voorwaarden.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.