Buurtfeest ’t Dokske

Op 4 mei is het feest in de buurt ’t Dokske in Merksem. Voor de vijfde keer slaan lokale verenigingen de handen in elkaar om een groot straatfeest te organiseren.

Om 10 uur start de garageverkoop waar bezoekers leuke spullen op de kop kunnen tikken. Vanaf 13 uur zijn er muziekoptredens en straatanimatie en kan er gedronken en gegeten worden aan de vele kraampjes. De barbecue wordt aangestoken en de wereldwinkel verkoopt cocktails.

Ontmoetingscentrum Merksemdok en Dienstencentrum ’t Dokske stellen hun deuren open, en ook in Moskee Essalam en samentuin ’t Dokske zijn bezoekers welkom. In de moskee vertelt een gids over de werking en in de samentuin legt een imker uit hoe bijen zorgen voor honing. Bezoekers kunnen er ook Merksemse honing kopen.

Basisschool De Luchtballon nodigt iedereen uit op hun schoolfeest en kinderen kunnen er deelnemen aan workshops van de academie, KRAS, Digitale Wolven en Buurtsport. Wie zin heeft in een rustigere activiteit kan zijn kans wagen tijdens de openluchtbingo van bewonersgroep ’t Dokske.

Buurtfeest ’t Dokske
zaterdag 4 mei van 10 tot 17 uur
Borrewaterstraat, Vrijhandelstraat, Minister Schollaertstraat en Emiel Lemineurstraat
gratis, inschrijven is niet verplicht
www.merksemdok.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.