Markt keert terug naar Terlindenhofstraat

De werken in de Terlindenhofstraat en Speelpleinstraat zijn afgerond. Daarom zal de wekelijkse markt vanaf dinsdag 7 mei terug in de Terlindenhofstraat staan, tussen de Elfnovemberstraat en de Annuntiatenstraat.

Tijdens de werken in de Terlindenhofstraat – Speelpleinstraat werd het gedeelte van de wekelijkse markt dat in de Terlindenhofstraat stond tijdelijk verplaatst om steeds een goede bereikbaarheid voor de hulpdiensten te garanderen. Nu de heraanleg afgelopen is, zal de markt vanaf 7 mei terug in de Terlindenhofstraat staan, tussen de Elfnovemberstraat en de Annuntiatenstraat. Op dinsdag vanaf 5.00u geldt het parkeer-en inrijverbod in de Terlindenhofstraat vanaf de Van Aertselaerstraat.

Om de bereikbaarheid van de werfzone rond het Runcvoorthof te garanderen zullen er voor onbepaalde tijd geen marktkramen staan in de Terlindenhofstraat voorbij de Annuntiatenstraat.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.