Infomoment Runcvoorthof

Op maandag 27 mei 2019 van 17 uur tot 19 uur is er een infomoment betreffende de stand van zaken van het project Runcvoorthof. U kunt dan doorlopend terecht in de lokalen van scouts den 61, Terlindenhofstraat 204a, 2170 Merksem.

De historische waardevolle site Runcvoorthof krijgt een nieuwe bestemming. In de kasteel- en dienstvleugel komen 7 huurwoningen. De kloostervleugel wordt via een oproep tot erfpacht op de markt gebracht. Het koetshuis krijgt na renovatie een commerciƫle invulling. 00k het openbaar domein rond het kasteel wordt heraangelegd.

De projectleiders van AG VESPA geven u graag een stand van zaken van het project. Het infomoment vindt plaats op maandag 27 mei 2019 in het scoutslokaal den 61 , Terlindenhofstraat 204a, 2170 Merksem. Het scoutslokaal grenst aan het Runcvoortpark en is te bereiken via het doodlopende gedeelte van de Terlindenhofstraat, waar ook Academie voor Beeldende Kunsten zich bevindt. U ziet halverwege de straat aan de linkerkant een grote metalen poort. Loop het pad af en daar vindt u het scoutslokaal.

Voor meer informatie over het infomoment kan u terecht bij AG VESPA, het autonoom gemeentebedrijf voor vastgoed en stadsprojecten Antwerpen: aqvespa@antwerpen.be, of 03 259 28 10.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.