Kick-off project GruunRant onthardt

Heeft u ideeën rond ontharding? Zijn er versteende locaties die u graag wil omzetten naar een groene ruimte, maar heeft u nog vragen over hoe dit aan te pakken? Op 11 juni organiseren GruunRant, Regionaal Landschap de Voorkempen en Antwerpen aan ‘t Woord de kick-off van het project GruunRant onthardt.
GruunRant, Regionaal Landschap de Voorkempen en Antwerpen aan ‘t Woord organiseren op dinsdag 11 juni om 19 uur de kick-off van het project GruunRant onthardt. Met het project willen de drie organisaties anderen helpen om versteende ruimte, ten noordoosten van de stad Antwerpen, open te breken t.o.v. de groene ruimte en steeds meer mensen inspireren om hetzelfde te doen.

De bedoeling is om ideeën uit te wisselen met anderen, maar ook om de eerste stappen te zetten naar concrete uitvoering. Tijdens deze kick-off wordt informatie gegeven rond wat het project GruunRant onthardt precies inhoudt en welke ondersteuning het project kan bieden. Daarnaast wordt het parcours uitgezet om uw project tot een goed einde te brengen.

Meer informatie
www.gruunrant.org
www.facebook.com/event

Praktisch
Waar? Kasteel van Schoten, Kasteeldreef 61, 2900 Schoten
Wanneer? Dinsdag 11 juni 2019, 19-22 uur
Voor wie? De kick-off richt zich tot iedereen die een plek op het oog heeft die ze graag zelf wil ontharden
Inschrijven via http://bit.ly/2WDfkVy

Organisatie van GruunRant, Regionaal Landschap de Voorkempen en Antwerpen aan ’t Woord m.o.v. Vlaamse Overheid departement Omgeving

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.