Verkeerscontroles in de regio Noord

Donderdagochtend heeft het verkeersondersteuningsteam van de regio Noord toezicht gehouden op het verkeer op enkele plaatsen waar recent klachten over binnen kwamen.

Aan de Speelpleinstraat werden twee bestuurders beboet. De eerste omdat hij een fietser inhaalde in een fietsstraat en een tweede omdat die op de stoep geparkeerd stond. Verder werden op die plaats nog twee fietsers van het voetpad naar de rijbaan verwezen.

Wat later in de ochtend deed het team een statische controle aan de fietsbrug tussen de Campinastraat en de IJzerlaan. Daar werd een bromfietser van de klasse B tegengehouden en bekeurd.

Dan was de Bredabaan aan de beurt voor een intensieve controle op foutparkeerders. Eén voertuig stond geparkeerd op een mindervalidenplaats. Acht negeerden het parkeerverbod aan laad- en loszones. Op het kruispunt met de Deurnsebaan negeerden in tien minuten tijd drie bestuurders het rode stoplicht.

En aan het zwembad aan de Van Heybeeckstraat stonden twee auto’s op de busstrook geparkeerd. Ook die bestuurders kregen de rekening gepresenteerd. Er waren ook nog vier bestuurders die met de vier wielen op de stoep geparkeerd stonden en één bestuurder die een telefoongesprek voerde met de gsm in de hand terwijl hij aan het rijden was.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.