Speelkasteel in Bouckenborgh

Tijdens de zomervakantie opent het Speelkasteel elke voor- en namiddag haar deuren voor kinderen van 3 tot 11 jaar. Ravotten, knutselen, verkleden, sporten… Er is voor elke speelvogel wat wils. Alle activiteiten worden voorbereid en begeleid door een team van ervaren en enthousiaste animatoren. Vooraf inschrijven is niet nodig en alle activiteiten van het Speelkasteel zijn gratis.

De activiteiten starten stipt. Je kan je kind vanaf een kwartier op voorhand ter plaatse inschrijven. Op 1 juli, 1 augustus, elke maandagvoormiddag en weekend-, brug- en feestdagen is er geen Speelkasteel.

Vanaf 8 juli kunnen ouders elke namiddag genieten van een verfrissend drankje op het terras van de Zomerbar.

Meer info
Jeugddienst Merksem,
Bouckenborghpark,
Bredabaan 555
www.merksem.be/jeugd en
www.facebook.com/jeugddienstmerksem
van 10 tot 12 en van 14 tot 16 uur
gratis

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.