Vredesfeesten : optreden van o.a. De Romeo’s

We vieren op zaterdag 5 oktober de 75ste herdenking van het einde van WOII met een grootse optocht over de Bredabaan, een re-enactment in Bouckenborghpark en ambiance in de feesttent.

De stoet met onder andere oude militaire voertuigen start om 13.30 uur op het Burgemeester Jozef Nolfplein en eindigt in het Bouckenborghpark. Daar vindt om 14.30 uur een heuse re-enactment plaats en kan je zelfs een vliegtuig zien overvliegen.

Lia Linda en The Melodymakers zorgen voor een toffe sfeer in de feesttent. Tussendoor krijgt dj Danny Van Tichelen van Radio Minerva met zijn plaatjes de dansvloer vol. ’s Avonds kan u genieten van de swingende muziek van de Lou Roman Band met dit jaar De Romeo’s als speciale gast.
Om 23 uur is het traditiegetrouw tijd voor een prachtig vuurwerk.

van 13.30 tot 1 uur

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.