Speel mee in de re-enactment van de Merksemse bevrijdingsgevechten

Begin oktober viert Merksem 75 jaar vrede  met onder andere een parade over de Bredabaan en een re-enactment van de bevrijdingsgevechten in het Bouckenborghpark.

Hebt u zin om actief deel te nemen? Schrijf dan in als figurant. De organisatie zoekt nog burgers, verzetstrijders en Canadese soldaten.

Hebt u interesse in alles wat met WOII te maken heeft? Of gewoon zin in een toffe, leerrijke dag waarop u nieuwe mensen leert kennen? Dan is een rol als figurant in de re-enactment van de Merksemse bevrijdingsgevechten u op het lijf geschreven.

Wie zoekt men precies?
Figuranten die als burger, verzetstrijder of Canadese soldaat meelopen in de parade over de Bredabaan en aansluitend deelnemen aan de re-enactment in het Bouckenborghpark.

Wat verwacht men van u?
U neemt op zaterdag 5 oktober in de voormiddag deel aan de repetities voor de re-enactment in Bouckenborghpark. Vanaf 13.30 uur stapt of rijdt u in een jeep mee in de parade over de Bredabaan naar het Bouckenborghpark. Daar neemt u aansluitend deel aan de re-enactment.

Wat hebt u eraan?
Een leuke, leerrijke dag. Een kans om het verleden te beleven vanop de eerste rij. Voor elke figurant wordt er een passend kostuum en een lunchpakket voorzien.

Interesse?
Vraag meer informatie of schrijf u in bij Ronald Van Rillaer via look.smile@skynet.be of 0475 78 06 99.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.